Our Location

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Kavin Kahve

2022 yılında başlayan bu proje 2023 yılında Kavin Kahve Dış Ticaret Limited Şirketi olarak dış ticaret konusunda ilk adımlarını atmıştır.
2023 yılında kurduğumuz marka şirketi, toptan üretim ile başladığı girişimcilik serüvenini e-ticaret ile güçlendirmeyi başarmış. Sunduğumuz kullanıcı öncelikli stratejilerimiz ve ayrıcalıklı müşteri pörtföyü ile değerini paha biçilemez şekilde ikiye katlayarak, marka değerimizi zirveye taşımayı hedefledik. Dünya standartlarını göz önünde bulundurarak çözüm ve güven içerikli ilkemiz ile yola çıktığımız bu serüvende emin adımlarla devam ettiğimizi belirtmek isteriz. Markamız üzerinden gerçekleştirdiğiniz tüm alışverişlerinizde; mağduriyet içermeyen, hızlı teslimat, iptal/değişim bilinci ile yaklaşımını sağlayan müşteri temsilcilerimiz ile en keyifli alışveriş deneyimini yaşamayı mümkün kılıyoruz.

Yeşim Yıldırım

CEO, Director

Kahve sektöründe, yılların birikimi ve geçmişten gelen tarihi kültürümüzü en iyi şekilde tanıtmanın ve bu kültüre daha farklı bir dokunuş yapmanın amacını taşıyoruz.